Select Page

Altea participarà en el projecte juvenil d’immersió de l’Douzelage que se celebrarà a la ciutat belga de Houffalize el mes vinent de juliol. Ha informat la regidora d’Educació, Vicenta Pérez, que va explicar que per participar en aquest projecte es va informar els dos IES perquè van seleccionar cada centre 1 professor i 2 alumnes, atés que per a aquesta activitat, com ja avançava la regidora responsable d’Educació, es requereixen uns requisits específics, com ara el de dominar l’anglés, per poder assolir de la millor manera aquesta activitat i poder participar plenament en ella.

L’edil de l’àrea d’Educació i d’Agermanaments ha comentat que aquest mateix dimecres va mantenir una reunió tant amb els professors com amb l’alumnat que anirà a aquesta trobada, per així poder explicar-los en què consisteix i començar a marcar l’agenda de treball que es desenvoluparà dins el mateix. En la trobada, el treball girarà al voltant de “La participació democràtica i ciutadana en el futur d’Europa”.

Vicenta Pérez ha revelat que formaran aquesta delegació dos professors, un de l’IES Altaia i un altre de l’IES Bellaguarda, i dos alumnes de cada institut els que viatjaran a Bèlgica al juliol, concretament del centre Altaia professor Juan Carlos Villar qui acompanyarà a les alumnes Marina Carrillo i Cristina Martínez. D’altra banda, de l’institut Bellaguarda assistiran els alumnes Callum Scott Douglas i Sergio Matías López Peñalver que estaran acompanyats pel professor Jesús Vicente Pons.
Per a la regidora d’Educació, Vicenta Pérez, “aquesta trobada de joves que es realitza dins el Douzelage és una bona oportunitat de conéixer a altres joves europeus i compartir experiències, sent aquest un dels motius principals pel que de nou es posa en marxa des d’Educació aquest projecte. A més que és molt interessant que la joventut alteana estiga present en aquest tipus d’esdeveniments pel bagatge tan enriquidor que els pot aportar”.

Pin It on Pinterest