Select Page

El tenis arribarà als col·legis d’Altea de la mà de les activitats extraescolars que organitza de forma totalment gratuïta la regidoria d’Educació.

La mateixa edil d’Educació, Vicenta Pérez, ha explicat que aquestes extraescolars que abasten tant música com diferents especialitats esportives es posaven en marxa el curs passat amb motiu de la jornada contínua escolar, per a així oferir des de l’àrea d’Educació de forma totalment gratuïta, diferents alternatives a l’alumnat que quedara en el centre fins a les 17.00 hores.

Per això, es va contactar amb els diferents clubs esportius i amb Esmualtea per a coordinar aquest projecte que acull a centenars de xiquets i xiquetes dels diferents col·legis públics que poden aprendre i practicar diverses modalitats esportives a més d’aprendre i jugar amb la música.

En aquesta ocasió, com ja avançava Vicenta Pérez, es firma el Conveni amb el president del Club de Tennis Altea perquè s’incorpore a la resta d’entitats esportives que participen en les extraescolars després que el club d’Hoquei anunciara que per motius personals no podria seguir impartint aquesta modalitat en els col·legis.

Vicenta Pérez es mostrava molt satisfeta pel bon funcionament de les diferents activitats extraescolars que des de l’àrea que presideix s’ofereixen, ja que no solament compleixen una funció bàsica alhora que es concedira la jornada contínua, sinó que a més promouen la interactuació entre l’alumnat de diferents cursos que de forma conjunta practiquen tant esport com a música, fet que és totalment beneficiós i positiu segons va destacar l’edil.

Pin It on Pinterest