Select Page

El divendres 9 de febrer tindran lloc a la Ciutat Esportiva d’Altea dues festes de carnestoltes organitzades des dels departaments d’Educació i Joventut. Una festa destinada al gaudi dels més xicotets que es desenvoluparà al Pavelló Garganes de 17.00 a 20.00 hores i una festa per als joves al Centre Cultural Juvenil d’Altea.

Pel que fa a la festa infantil, l’edil d’Educació, Vicenta Pérez, ha explicat que comptarà amb activitats i diferents tallers a càrrec de Projectes Educatius, com ara pintura de cares, globoflèxia, una actuació d’un mag i els castells inflables de Caixaltea. “Com a novetat es faran premis de disfresses, un per a la millor disfressa infantil i un altre familiar”; ha apuntat la responsable d’Educació; qui ha afegit que “hi haurà berenar i música infantil adequada per a l’edat dels xiquets i xiquetes, als quals està destinada la festa”.

Quant als detalls de la festa per a joves, ha estat l’edil de Joventut, Pere Barber què els ha revelat. La festa tindrà lloc al Centre Juvenil de 22.00 a 01.00 hores. “Com tots els anys tindrem Disc Mòbil amb el grup complet de Vidi Jumpers. Hi haurà regals, una màquina de confeti per animar la festa i es repartiran regals entre els assistents. A més d’un photocall, la millor foto obtindrà un regal més de premis a les disfresses individual i col·lectiu”, ha explicat Barber.

Les dues festes són activitats obertes a tots els públics, gratuïtes i no es permet l’entrada d’alcohol ni cap altre tipus de substàncies nocives.

Pin It on Pinterest