Select Page

L’oficina de projectes europeus de l’Ajuntament d’Altea, EuroAltea, signa la seua adhesió al projecte Erasmus Plus “Permission to Wonder”, liderat per l’Ajuntament de Dublin, Irlanda, i que versa sobre la incorporació de la metodologia Visual Thinking Strategies, desenvolupada principalment als Estats Units, en escoles d’educació primària i secundària.

Com a resultat d’aquesta adhesió, un professor del municipi, Jaume Garcés, professor de Dibuix de l’IES Bellaguarda, participarà en tres cursos internacionals que tindran lloc a Copenhaguen, Hèlsinki i Amsterdam, durant els anys 2018 i 2019, aplicant posteriorment a l’aula les conclusions i estratègies docents apreses durant aquests cursos. D’aquesta manera l’Ajuntament d’Altea vol impulsar i posar en pràctica en els centres d’educació aquesta metodologia a través de diferents tallers subvencionats pel programa Erasmus.

Pin It on Pinterest