Select Page

Diego Zaragozí, Regidor de Cultura i Isabel Martínez, responsable de comunicació de Palau Altea, han fet públic el cartell del primer semestre del 2018 fins a principi de juliol amb nombroses actuacions de les que podrà gaudir el públic de la comarca.

El teatre en valencià, clàssic i familiar són una de les apostes per a aquesta nova temporada que comença el divendres 26 de gener amb el gran Sergi López i la comèdia en català “Non Solum”. Un text imaginatiu que va del surrealisme a la reflexió existencial sense parar de fer riure.

“Calígula”, d’Albert Camus i dirigida per Mario Gas, és una altra de les grans apostes de la nova temporada teatral de Palau Altea, al costat de “El Funeral”, protagonitzat per Antonio Resines i Concha Velasco.

L’òpera torna també al febrer a les taules del Palau amb el clàssic Giuseppe Verdi “El Trobador”, així com el reconegut Teatre Negre de Praga amb l’espectacle familiar “Frankestein”. Actors de renom com Lolita Flores i Luis Mottola actuaran a Altea amb l’obra “Prefiero que seamos amigos”. El musical de “Full Monty”, “Pels pèls”, “The Beatles El Concierto” i “We Love Queen” són la part més lúdica d’aquesta nova programació que s’ha estrenat.

El públic familiar també tindrà el seu espai amb “Els Viatgers del Temps”, una divertida obra per als més petits de la casa i “La Gallina de los Huevos de Oro”.

El plat fort de la temporada arribarà a l’estiu de la mà del cantautor Ismael Serrano que presentarà, el divendres 6 de juliol, la seua gira “20 años. Hoy es siempre” en què repassarà els seus grans èxits.

Per al regidor de Cultura, la programació és “molt bona i de molta qualitat, ja no només per la varietat sinó per la qualitat dels espectacles”. A més ha volgut ressaltar “l’esforç que fa constantment Olympia Metropolitana des que es va fer càrrec de Palau Altea perquè puguem gaudir a la nostra comarca d’una programació que no té res a envejar a programacions que ofereixen grans ciutats. Finalment ha volgut destacar que “en l’últim semestre l’afluència de públic ha pujat i això va lligat a la pujada de qualitat d’espectacles al Palau”.

Per la seua part la responsable de comunicació de Palau Altea, Isabel Martínez, ha afegit que “es tracta d’una molt variada programació per a públics de totes les edats que consolida a Palau Altea com un dels centres culturals més dinàmics de la Marina Baixa amb la millor oferta d’espectacles d’arts escèniques, música, entreteniment i cultura de qualitat”.

Per a obtindre més informació es pot visitar la pàgina web oficial: http://www.palaudealtea.com/

Pin It on Pinterest