Select Page

El passat 14 de desembre es va celebrar una nova jornada de donació de sang en aquesta ocasió baix el lema “Nadal Solidari”.

El regidor de Sanitat, Diego Martínez, ha informat dels bons resultats que va tindre aquesta campanya posada en marxa pel Centre de Transfussions, ja que de 38 donacions que van haver l’any passat en aquesta mateixa campanya, s’ha pujat a 65.

Tot un èxit com remarcava el mateix edil, qui a més destaca la importància del fet altruista de donar sang i que en les seues pròpies paraules “amb aquestes xifres es demostra que Altea és una de les poblacions més involucrades i solidàries”.

Diego Martínez ha volgut agrair a totes i tots els qui van acudir a donar sang, els quals a més van rebre un detall per part de la Regidoria, per la seua participació que tan necessària és als hospitals, al mateix temps que recordava que donar sang és una responsabilitat de tothom i que amb una sola donació es poden arribar a salvar fins a tres vides.

L’edil de l’àrea de Sanitat ha avançat que el Centre de Transfusions tornarà a la nostra localitat el pròxim 11 de gener de 17.00 a 20.30 hores al CEAM.

Pin It on Pinterest