Select Page

Durant l’últim Consell de Medi Ambient d’aquest any es van abordar els següents aspectes: l’execució Pla de Prevenció d’Incendis, l’explicació del pressupost per a la regidoria de medi ambient per a l’any 2018 i el calendari de reunions per a l’any que ve.

Recordem que el Consell de Medi Ambient, està obert a totes aquelles persones que tinguen interés en les polítiques municipals de conservació i millora del nostre entorn.

Beatriz Nomdedéu, va agrair a les persones assistents la seua col·laboració i proactivitat, és fonamental detectar problemes i proposar solucions.

D’aquesta manera, en el torn de precs i preguntes es va tractar la problemàtica dels abocaments que es poden produir als espais naturals com la desembocadura del riu Algar a conseqüència de la ubicació del mercat ambulant. Es van proposar mesures de conscienciació i contenció, a més de traslladar la proposta de no situar aquestes activitats prop d’espais naturals.

Pin It on Pinterest