Select Page

Els dies 15, 16 i 17 de Desembre, Altea acull aquesta iniciativa en el Port Esportiu Campomanes que cerca ser punt de trobada entre les famílies, la cultura i la gastronomia sobre rodes. Un cap de setmana ple d’activitats per a començar a celebrar el nadal.

Aquesta nova edició del Wonderfood Festival organitzat per Gastrogroup, en col·laboració amb la regidora de turisme i comerç de l’Ajuntament d’Altea, Marina Greenwich i el Club Nàutic Campomanes, promet ser l’avantsala a aquest nadal amb un calendari ple de concerts, actuacions, activitats i moltes sorpreses.

Una selecció dels millors Food Trucks amb diferent oferta gastronòmica des de cuina mexicana, alemanya, holandesa, gourmet o dulzona faran que viatgem fins a aquests racons del món.

Una gran varietat de concerts i actuacions acompanyaren tot el cap de setmana. A més, hi haurà tallers de pintura per a xiquets, taller de sushi de la mà d’uns dels millors restaurants de la zona, barra de cocktails premium, zona chill out, activitats per a xiquets coordinats per monitors i uns altres com a demostració de FLYBOARD amb Sisme submarí.

Tant el dissabte com el diumenge d’11..00h a 12:00h hi haurà classe de ioga gratuïta al costat del mar.

L’organització ha posat una linea d’autobús especial per als dies de l’esdeveniment des de Benidorm, Alfaz, Platja del Albir i Altea. Tots els horaris estan publicats en el seu pagina oficial de Facebook així com els horaris d’activitats i concerts.

Al final de cada jornada es faran sorteigs entre tots els assistents en els quals s’inclouen, nits d’hotel gratuïtes, xecs regale per a restaurants, VIP Pass para Flyboard experiences, Borses de regal i molt més.

Pin It on Pinterest