Select Page

L’activitat organitzada per Projectes Educatius aquesta destina per a joves entre 10 i 17 anys

El regidor d’Esports, Pere Barber, ha donat a conéixer les activitats esportives incloses en la iniciativa “Winter Sports”, que tindran lloc el 29 de desembre en el Palau dels Esports d’Altea. Les inscripcions es podran efectuar per Whatsapp (604 40 02 13) o en l’oficina d’esports, situada en el Centre Juvenil d’Altea.

El responsable de l’àrea ha informat que els esports que es podran practicar són handbol, bàsquet, futbol sala i voleibol. “Són activitats pensades per als xiquets i xiquetes de 10 a 17 anys puguen gaudir de les vacances de Nadal alhora que es fomenta l’esport i l’estil de vida saludable”, ha explicat l’edil.

Pere Barber anima als xiquets i xiquetes d’Altea a participar en aquesta iniciativa i ha recordat que el dia 27 a la vesprada, tant els més xicotets com els adults, poden gaudir de la carrera Sant Silvestre a les 20.00 hores amb eixida des de la Plaça de l’Ajuntament (Plaza Jose Mª Planelles).

Pin It on Pinterest