Select Page

Aquesta és l’última jornada de les Conferències sobre Alimentació i Sostenibilitat d’enguany 2017.

Divendres que ve 15 a les 19:00 h en la casa de Cultura d’Altea, podrem aprendre a planificar menús variats, equilibrats complets i originals per a donar a conéixer que l’alimentació sana també pot ser molt atractiva i apetible.

El divendres acompanyarà a la nutricionista-dietista i professora de la Universitat d’Alacant, Ana Zaragoza, el nostre historiador Juanvi Martí Devesa. Aprofitaran l’ocasió per a presentar les pròximes conferències per a l’any 2018 i alguna que una altra sorpresa més.

Beatriz Nomdedéu: “Continuar amb les jornades sobre alimentació i sostenibilitat és una exigència de gran part del públic que ha assistit enguany i ens sentim amb l’obligació, el deure i plaure de donar resposta a aquesta demanda”.

Pin It on Pinterest