Select Page

Un any més des de la regidoria d’Educació s’organitza ”L’Escola de Nadal” amb la col·laboració de Projectes Educatius Altea, que tindrà lloc els dies 26, 27, 28 i 29 de desembre i els dies 2,3,4 i 5 de gener.

Vicenta Pérez, regidora de l’àrea, ha presentat aquesta activitat juntament amb Vanesa Ferrer i Maria Morales de Projectes Educatius, que s’organitza amb la finalitat de conciliar la vida familiar i laboral en el període de les vacances nadalenques.

Enguany la novetat és que “L’Escola de Nadal” girarà entorn de diferents tallers en els quals els xiquets es podran inscriuré a tots o per dies. La creació de felicitacions, jocs de taula, cuina, pintura en tela, contacontes, fieltro per fer adorns, manualitats amb borses de paper, són un bon exemple dels tallers a realitzar.

L’horari de l’activitat, que es desenvoluparà a les instal·lacions de l’Escola d’Adults (FPA), serà de 9 a 14 hores, amb un preu de 55 euros, i també s’ofereix l’opció de l’escola matinera des de les 8.00 hores, a més de la possibilitat d’assistir en dies solts, amb un preu de 10 euros el dia.

Per a més informació i inscripcions estan a disposició dels pares i mares els telèfons: 619 021 920 i 646 251 224 i l’e-mail: projectes_educatius_altea@hotmail.com

Pin It on Pinterest