Select Page

Aquest cap de setmana, diumenge dia 26 de 10:00 a 15:00 h, tindrà lloc al Poliesportiu Municipal d’Altea la I Fira d’Adopció organitzada per les associacions protectores d’animals Happy Galgo i Peluts de la Marina en col·laboració amb l’Ajuntament.

“L’objectiu de la fira és promoure l’adopció responsable d’animals de companyia i comptarem amb la presència de més de 15 associacions que aportaran alguns dels seus gossos que tenen en adopció. Alguns d’ells desfilaran i més de veure’ls podrem conéixer les seues històries”. Ha explicat l’edil de Sanitat, Diego Martínez.

També hi haurà una desfilada canina solidària en què es pot participar per tan sols 3 € i les aportacions aniran destinades a col·laborar amb les associacions participants. Hi haurà premis per als participants i també podràs fer-te una foto amb la teua mascota a la sessió fotogràfica solidària. A més, els assistents podran col·laborar adquirint algun dels molts productes que trobaràs en els estands de les associacions protectores.

Diego Martínez ha convidat els alteans i veïns de la comarca a què acudisquen a la fira per conéixer als gossos en adopció que assistiran i així donar-los una oportunitat de trobar una família definitiva.

Pin It on Pinterest