Select Page

La Generalitat Valenciana, mitjançant el Servef, i la col·laboració de Marítima Mediterrània, Cluster Maritim i l’Ajuntament d’Altea, duran a terme unes jornades d’estudi sobre nous nínxols d’ocupació en el sector nàutic. La cita tindrà lloc divendres que ve 24 de novembre en la Casa de Cultura d’Altea i comptarà amb la presència de l’Alcalde d’Altea, Jaume Llinares, i d’Enric Nomdedéu, Secretari Autonòmic d’Ocupació, entre altres.

L’objectiu és presentar, per al sector de la nàutica i marítim recreatiu, les necessitats quant a la formació i a l’activitat laboral, encara que també en altres aspectes amb incidència econòmica que són propis i singulars en el sector com l’intrusisme professional, l’estacionalitat, la falta de formació específica, les dificultats burocràtiques o els reptes empresarials.

En les jornades que són obertes i gratuïtes, participaran també empreses d’esport de platja o emergents; empreses consolidades de lloguer i venda d’embarcacions; clubs nàutics; marines o empreses de manteniment o reparació i les universitats d’Alacant i Miguel Hernández d’Elx.

Pin It on Pinterest