Select Page

La posada a punt de la Casa de l’Aigua per poder ser utilitzada en condicions  i  el condicionament del solar contigu al conservatori, els altres dos punts més votats.

Enguany per primera vegada s’ha encetat  un procés participatiu amb les veïnes i veïns d’Altea perquè decidiren una part de les inversions del pressupost de l’Ajuntament. Un procés encapçalat per la Regidoria de Participació Ciutadana i que pretén que la societat comence a involucrar-se en la presa de decisions del seu poble.

En les societats actuals la democràcia representativa és insuficient per a garantir l’eficàcia i l’eficiència en la gestió pública i, cada vegada més, es fa imprescindible incloure els ciutadans i ciutadanes en els processos deliberatius, i decisionals de la gestió del seu Ajuntament.

Per començar aquest procés participatiu, la regidoria de Participació Ciutadana va donar a elegir tres dels dotze projectes elegibles  en una votació que finalitzava el passat 31 d’octubre.

La propostes més votada va ser l’apertura del carrer Filhàrmònica, en segon lloc  la posada a punt de la Casa de l’Aigua per poder ser utilitzada en condicions  i  per últim, El condicionament del solar contigu al conservatori .

Mari Laviós, regidora de l’àrea de Participació Ciutadana,  vol donar les gràcies a totes aquelles persones que han participat en el procés de votació al mateix temps que espera que en els propers processos la gent participe més, “és difícil conscienciar a la gent que pot i deu decidir en què inverteix una part dels seus pressupostos l’Ajuntament quan abans mai se’ls havia donat eixa oportunitat, i eixa percepció és la que volem treballar perquè canvie”.

Des de la regidoria de participació ciutadana ja s’està treballant en els pressupostos participatius de l’any vinent, on el procés es farà d’una manera diferent per poder arribar a molta més gent i  que participen en aquest projecte encisador  com és  el d’Altea Participa.

 

Pin It on Pinterest