Select Page

L’edil de Comerç Anna Alvado ha realitzat un balanç molt positiu del nivell de negoci que ha generat la ruta de la tapa “Fruits de Tardor”, que ha tingut lloc del 27 d’octubre al 12 de novembre a Altea i en la qual han participat 10 establiments.

Segons les dades aportades per Alvado, “ha sigut tot un èxit aquesta última jornada, de les quatre realitzades enguany. Les xifres que ens han passat els participants són molt bones. Tres dels establiments participants han servit més d’1.000 tapes i la resta també han treballat molt bé, repartint centenars de tapes cadascun”.

Per a l’edil de comerç és tota una satisfacció el que els establiments participants hagen treballat bé. Com ha explicat Anna Alvado, “Fruits de la Tardor era la segona ruta de la tapa que s’organitzava i teníem la inquietud que els ingredients triats, carabasses, moniatos, codonys i magranes, entre altres típics d’aquesta estació de l’any, no agradaren però ha resultat tot el contrari, ha sigut un atractiu. Ens han comentat els participants que la majoria dels usuaris han sigut estrangers residents en la Comarca”.

En quant als premis que la convocatòria proposava, per a establiments i ruteros, l’edil de Comerç ha explicat que “hem començat a rebre les valoracions dels ruteros en l’oficina de Comerç, en la planta baixa de l’Ajuntament, i fins al dijous 23 de novembre tenen de temps per a lliurar el passaport de la ruta. De les dades recaptades s’atorgaran els premis als establiments participants, un premi a la millor tapa obligatòria i un altre a la millor tapa lliure, dotats cadascun d’ells amb 200 €. A més el dia 24 es farà el sorteig dels premis als ruteros en Radi Altea, que són 3 premis de 100 € cadascun i dos sopars per a dues persones en els restaurants guanyadors. També enguany, que hem tingut la col•laboració de la cervesa artesana Althaia, se sortejarà un pack maridatge per a dues persones”.

Respecte a la intenció de la regidoria de convocar futures edicions, Anna Alvado ha apuntat que “Comerç vol mantenir aquestes rutes per al 2018. Ja hi ha convocada una reunió per al pròxim 23 amb els establiments participants en les quatre iniciatives gastronòmiques dutes a terme enguany perquè ens expliquen la seua experiència, realitzen valoracions i millorar les activitats que es programen per al pròxim any, sempre comptant amb les opinions de la gent implicada”.

Per a concloure, Anna Alvado ha agraït la participació dels 10 establiments en Fruits de Tardor, “perquè han fet unes tapes fantàstiques i immillorables pel preu que tenien de tan sols 3 € que costava cadascuna i vull donar-los l’enhorabona a tots pel treball que han fet.”

Pin It on Pinterest