Select Page

Més de cent especialistes nacionals i internacionals treballaran al Centre Cultural Gadea d’Altea els dies 10 i 11 de novembre al simposi “repensem l’FP” organitzat pel Consell Escolar Valencià.

Amb les conclusions d’aquest simposi s’elaborarà la memòria que utilitzarà la “Conselleria d’Educació” com a pla de treball en la regulació de la formació professional.

“És evident que cada dia és més imprescindible la formació dels joves per a la seva inserció en el món laboral i la conselleria ens ha encarregat un estudi minuciós de les necessitats futures” comentava Encarna Cuenca, presidenta del consell escolar valencià, un òrgan consultiu dependent de la Generalitat. “És per això que anem a reunir a Altea en dues jornades de treball maratonianes als màxims especialistes en la matèria”. Ha afegit Cuenca.

Per la seua banda, el regidor de Cultura alteà, Diego Zaragozí, ha indicat que “la celebració d’aquest simposi a Altea és fruit del treball de posada en valor i promoció del Centre Cultural Gadea en el qual ja s’imparteix un màster oficial de la universitat de Alacant i per al qual s’han presentat diverses opcions per a l’ús compartit amb diverses administracions públiques “.

Pin It on Pinterest