Select Page

La carretera de l’Albir tancarà al trànsit els dies 7, 8, 9 y 10 de novembre en horari laboral a partir de les 09:00 hores per a procedir a l’asfaltat i la reparació de la llamborda. El tall será per a concloure l’obra dels desperfectes que va causar un temporal al passat mes de gener.

Els dies 7 i 8 de novembre es realitzaran el tall total del carrer a partir de les 9:00 hores fins a la finalització dels treballs a les 19:00 hores. El dijous 9 de novembre també es realitzarà el tall des de les 09:00 hores fins al dia següent quan s’acaben els treballs d’asfaltat. Llavors es procedirà a l’obertura de la circulació novament.

El regidor d’Infraestructures i Obres, Roque Ferrer, ha explicat que “les obres de la carretera de l’Albir estan en la fase final, de manera que es tallarà al trànsit però no el pas dels vianants. En les obres es pretén l’execució del vial i la senyalització horitzontal i vertical “. A més ha volgut destacar que “l’amplitud de la carretera que serà suficient per al trànsit”.

Finalment, el regidor ha declarat estar “en contacte amb l’Ajuntament del Alfàs per coordinar les policies de tots dos municipis i evitar així al màxim els inconvenients a la ciutadania”.

Pin It on Pinterest