Select Page

L’Escola Infantil de 0 a 3 anys “Mini-Món” ha obert hui les seues portes donant inici al seu curs escolar, en el que albergarà fins a un total de 94 xiquets i xiquetes.

L’edil d’Educació, Vicenta Pérez, es mostrava totalment satisfeta perquè aquest projecte que es va iniciar en la legislatura del 2007-2011 puga ser, per fi, una realitat. Ha sigut la pròpia edil del àrea qui ha informat que el centre educatiu serà gestionat per Conselleria d’Educació, fet que suposa molts avantatges per al municipi; sobretot pel fet de suposar una ensenyança pública i gratuïta.

Vicenta Pérez ha fet una visita a la qual s’ha convidat als alcaldes anteriors que han tingut a veure amb l’edifici, membres de l’equip de govern i de la corporació, membres dels equips directius dels col·legis e instituts públics d’Altea acompanyant als xiquets i xiquetes que van quedar finalistes al concurs que donaria nom al centre i del que va guanyar el nom de “Mini-Món”, i la UMH qui, col·laborant amb un concurs amb els seus alumnes, va redissenyar el logo per donar-li el format digital.

Un total de 6 aules totalment equipades i adequades a les edats dels menuts són les que formen aquesta escola infantil en paraules de Vicenta Pérez, qui també explicava que està la cuina i zona de menjador, despatx i dos patis exteriors.

La regidora Vicenta Pérez s’ha mostrat molt satisfeta per l’apertura de “Mini-Món”, ja que ha afirmat que des del minut zero del seu nomenament com a edil d’Educació, l’escola infantil va ser una de les seues prioritats treballant incansablement i sempre il·lusionada per a poder arribar que hui ja és tota una realitat com és la seua posada en funcionament.

També ha volgut afegir que aquest era un deute que l’Ajuntament tenia amb la ciutadania, ja que el fet de tindre a Altea una escola infantil pública, no tan sols beneficia a les 94 famílies usuàries sinó que beneficia a tot el conjunt d’alteans; al mateix temps que afirmava que “Mini-Món” no es tracta sols dels menuts que hui puga acollir, ja que hem de pensar en les generacions de xiquetes i xiquets de 0 a 3 anys i per consegüent les seues famílies que aniran beneficiant-se any darrer any.

Pin It on Pinterest