Select Page

De la mà de l’historiador alteà Juanvi Martín Devesa tindrà lloc la ruta “La mar no vol homens”, organitzada per la regidoria de Cultura per al dimarts 31 d’octubre a les 21: 00h, amb sortida a la Plaça del Convent i arribada al Port d’Altea; així ho ha donat a conèixer l’edil d’àrea, Diego Zaragozí.

“Es tracta d’un passeig per la primera línia de costa, on antigament es trobava el barri mariner d’Altea, en la qual Juanvi Martín comptarà algunes de les llegendes i supersticions que els homes de la mar transmetien de pares a fills”; ha explicat el regidor de Cultura, que ha apuntat que “es una temàtica molt apropiada per a tractar en aquesta Nit de Tots Sants pels tints misteriosos i fantàstics que desprèn”.

Diego Zaragozí ha convidat a la ciutadania a participar d’aquesta iniciativa cultural “que segur serà molt interessant” i ha apuntat que “donat l’èxit de la Ruta en la passada edició, a la qual van acudir més de 200 persones, aquest any s’ha dotat a la iniciativa de mitjans tècnics perquè tots els assistents puguen escoltar bé les històries que Juanvi Martín ens expliqui “.

Pin It on Pinterest