Select Page

A la cita van acudir representants de diferents associacions alteanes i culturals de la comarca

A la vesprada d’ahir, el Mirador de Palau Altea acollia la presentació del programa d’actes de l’auditori fins al proper mes de gener. Una programació que es caracteritza per la qualitat, força i varietat dels seus espectacles, entre els quals es troben “L’autora de les Menines” amb Carmen Machi; “Tootsology” de la mà d’Antonio Serrano, una de les millors harmòniques del món; “Cyrano de Bergerac”; “Carmen” amb la companyia d’Antonio Gades; i la “Rateta Presumida” o “Tarzan” per a tots els públics, entre molts espectacles de primera línia. Així ho van posar en relleu el regidor de Cultura, Diego Zaragozí; la responsable d’Olympia Metropolitana, Maria Àngels Fayos empresa que gestiona el Palau i Isabel Martínez responsable de Comunicació del Centre d’Arts.

“Vull ressaltar l’esforç que fa constantment Olympia Metropolitana des que es va fer càrrec de Palau Altea perquè puguem gaudir a la nostra comarca d’una programació que no té res a envejar a programacions que ofereixen grans ciutats”. Comentava el responsable municipal de Cultura, que va agrair al mig centenar d’assistents, representants majoritàriament d’entitats alteanes o culturals de la comarca, la seua presència.

Per la seua banda, Mari Àngels Fayos, agraïa a l’edil de Cultura i l’Ajuntament d’Altea que “encara que la gestió del Palau la portem des Olympia Metropolitana realment al Palau d’Altea és dels alteans i de la comarca i té una gran programació gràcies a que es combina una gestió publicoprivada i hi ha un pressupost públic i això no hi ha mai oblidar perquè aquesta important oferta amb aquests preus es pot fer gràcies al fet que hi ha una inversió pública que ho permet “. “De fet tota la programació que es fa és pensant en tots els públics, des d’espectacles per a xiquets, col·lectius, residents estrangers als quals sol agradar més la música, etc”.

“Hui presentem la programació no només davant els mitjans de comunicació sinó també davant els col·lectius que porteu gent al Palau i davant els aficionats al teatre. Crec que és un intent que sentiu que el Palau és de tots i que les arts escèniques sense públic no serveixen absolutament de res perquè només hi ha un èxit quan hi ha molta gent al pati de butaques “; puntualitzava la responsable d’Olympia Metropolitana.

Quant als detalls de la programació, va ser la responsable de Comunicació del Palau, Isabel Martínez, l’encarregada de desvetllar-.

La programació comença aquest 28 d’octubre a les 20: 00h amb la comèdia futurista “L’autora de les Menines” amb Carmen Machi, Mireia Aixalá i Francisco Reis. Una comèdia que reflexiona sobre la pèrdua de l’interès cultural per part del poder i la banalització de l’art en la societat.

Diumenge 29, també d’octubre, a les 18: 00h tindrà lloc “Tuberías”. Un espectacle familiar creat per integrants del Circ Du Soleil. Un espectacle multidisciplinari ple de color i moviment.

Diumenge 12 de novembre a les 19: 00h recital d’Isabel Villanueva -viola- i François Dumont -piano-. Un recital ple d’emoció, força i sensibilitat.

Divendres 17 de novembre a les 20: 00h “Giselle”, una de les més pures joies del ballet romàntic.

Dissabte 25 de novembre a les 20: 00h, Antonio Serrano, alteà i una de les millors harmòniques del món oferirà un homenatge a Toots Thielemans amb “Tootsology”.

El dia 26 de novembre a les 18: 00h, el Negrito Produccions posarà en escena el musical “Tarzan”. Un espectacle familiar en què no faltarà divertiment, humor i balls.

El 2 de desembre a partir de les 16: 30h Palau Altea acollirà el 44 Certamen Internacional de Bandes de Musical Vila d’Altea, organitzat per la Societat Filharmònica Alteanense que enguany ha triat com a lema “Altea 1617” amb motiu del 400 aniversari de la carta Pobla.

El 3 de desembre, diumenge a les 19: 00h, els amants del teatre podran gaudir d’una aventura de passió, tensió, humor, bellesa, amor i desamor amb “Cirano de Bergerac”.

Dimarts 5 de desembre a les 20: 00h Maduixa Teatre posarà sobre l’escenari “Mulier“. Obra de dansa sobre xanques interpretada per cinc ballarines, guanyadora del premi Max al Millor espectacle de Carrer i millor Composició Musical.

El dia 9 de desembre a les 20: 00h la Companyia d’Antonio Gades representarà “Carmen”.

El 23 de desembre a les 20: 30h tindrà lloc el “Concert Extraordinari de Nadal” de la Socieda Filharmònica Alteanense.

El 27 de desembre, dimecres, a les 18: 00h “La Rateta Presumida“; el conte de sempre en una versió musical per a tota la família.

El 3 de gener a les 20: 00h tindrà lloc el “Gran Concert d’Any Nou” a card de ORA Symphony Orquestra sota el títol “Gala Lírica 2018”.

El 4 de gener a les 18: 00h, “Descobrint A AC / DC“, Rock en família. Una oportunitat única per gaudir en directe de les millors cançons d’en companyia dels més petits de la casa de la mà d’Thunderstruck.

A més, Palau Altea acollirà el Concert en Honor a Santa Cecília de la SFA el 24 de novembre a les 20: 30h; la Gala de Nadal de EsMuAltea el dia 21 de desembre a les 19: 30h i la Gala-Concert de cloenda de la celebració del 4t Centenari de la Carta Pobla d’Altea 1617-2017, el dia 13 de gener de 2018 a les 20h . Espectacles d’entrada lliure.

L’adquisició d’entrades es podrà realitzar en l’Ajuntament d’Altea de dimarts a dijous de 10 a 14h; a la taquilla de Palau Altea els dijous de 16: 30h a 19: 30h i dues hores abans de cada funció i també via Online en www.palaualtea.com

 

Pin It on Pinterest