Select Page

Cada any, el 19 d’octubre se celebra el Dia Contra el Càncer de Mama com a recordatori del compromís de tota la societat en la lluita contra aquesta malaltia. Per aquest motiu l’associació ANEMONA, la regidoria de Sanitat, encapçalada per Diego Martínez, l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares i membres de l’equip de govern un any més han penjat del balcó de l’Ajuntament un gran llaç rosa que internacionalment simbolitza, des de l’any 1992, la lluita dels que el pateixen, així com el compromís i la conscienciació cap a la malaltia.

El càncer de mama és el tumor més freqüent en les dones occidentals. A Espanya es diagnostiquen al voltant de 25.000 nous càncers de mama a l’any, per la qual és necessària una detecció precoç per combatre-ho.

Els actes commemoratius del 19 d’octubre, Dia Internacional contra el Càncer de Mama, es prolongaran el divendres 20 a les 18.00 hores, data en la qual tindrà lloc a la plaça de l’Ajuntament un gran llaç humà i la posterior lectura del manifest de mans de ANEMONA i de l’edil de Sanitat Diego Martínez.

L’edil Diego Martínez vol convidar a tota la ciutadania a que aquest divendres a les 18.00 hores se sumen a construir un gran llaç humà com a símbol lluita, força i valentia

Pin It on Pinterest