Select Page

Divendres que ve dia 27, de 21 a 00: 00h al Centre Juvenil, tindrà lloc la festa que la regidoria de Joventut i Esports, en col·laboració amb Projectes Educatius Altea, ha preparat per als joves del municipi. En el transcurs de la mateixa tindrà lloc l’actuació de Diegho DJ de Vidijunpers.

Com ha explicat Pere Barber, responsable d’àrea, “Horror Party està destinada a joves d’entre 13 i 17 anys i és una festa pensada perquè els joves puguen acostar-se fins al Centre Juvenil i gaudisquen d’una festa organitzada per ells”.

Per la seua banda, Carol Orozco, responsable de Projectes Educatius, revelava que s’està organitzant una festa terrorífica que té a veure amb la celebració de Hallowen.

“Volem convidar els joves majors de 13 anys a que vinguen disfressats de zombie, vampir, mòmia, etc. D’allò més terrorífic que puguen imaginar-se perquè comptarem amb la col·laboració d’una maquilladora professional que els maquillarà acord amb la disfressa que portin perquè estiguin molt lletjos i s’espantin molt aquesta nit “, ha conclòs Orozco, a qui l’acompanyava una altra de les responsables de projectes Educatius Altea, Maria Morales.

 

Pin It on Pinterest