Select Page

El proper dimarts 31 d’octubre tindrà lloc al Pavelló d’Esports del Poliesportiu Municipal la festa infantil de Halloween, “Happy Halloween”, organitzada per la regidoria de Joventut i Esports en col·laboració amb Projectes Educatius Altea.

“Entre les activitats organitzades per Halloween també hi ha la festa infantil, enfocada als més xicotets de la casa i tindrà lloc a partir de les 16: 30h amb diverses activitats organitzades per Projectes Educatius Altea”, ha apuntat l’edil d’àrea Pere Barber.

Des Projectes Educatius, Carol Orozco explicava que el cost de l’entrada per assistir a aquesta festa és de 6 € i inclou berenar. “Hi haurà diferents activitats preparades perquè els xiquets i xiquetes d’Altea s’ho passen el millor possible, entre elles l’actuació d’un mag, tallers, música, photocall, inflables, la casa del terror i moltes altres sorpreses”.

Orozco ha agraït al comerç local d’Altea la seva col·laboració i ha apuntat que aquest dia posaran uns estands a la festa per publicitar el seu comerç.

Pin It on Pinterest