Select Page

La regidoria de Joventut i Esports i Esdeveniments Zombies LZD han posat en marxa una nova nit d’oci alternatiu per al dimarts 31 d’octubre de 23:00 a 5: 30h. Els participants podran gaudir d’una Gimcana Zombie amb proves, por, agilitat, puzles i altres aventures, amb la presència de zombies i personatges diversos del món del terror; així ho han donat a conèixer l’edil d’àrea, Pere Barber i Sebastián Gómez, responsable de l’empresa promotora.

Com ha explicat l’edil Pere Barber, “aquesta és una activitat més de les emmarcades en la celebració de Halloween, destinada a adolescents i gent sense límit d’edat. És el tercer any que se celebra, és la nit de Halloween i els que vulguen poden començar a comprar entrades al Centre Juvenil, al web www.eventoszombies.com i oficines de correus “.

“Hi haurà proves per tot el municipi, tant en locals públics com pel carrer i voldria animar a la gent tant d’Altea com de la Comarca a participar perquè segur que ho passen bé. Les anteriors edicions han estat tot un èxit i esperem que aquesta ho siga també “, ha declarat el responsable municipal de Joventut i Esports.

Es tracta d’una activitat sense cap cost per a l’Ajuntament, com ha apuntat Sebastián Gómez, que ha agraït la total disponibilitat del consistori, “perquè sense la seua col·laboració ens seria impossible posar en marxa un esdeveniment que mou centenars de persones i que té com un de les seves principals escenaris els carrers del municipi “.

“Es tracta d’una activitat d’oci alternatiu per a un sector d’edat que en la nit de Halloween no té molt a fer excepte sortir de festa i en aquest cas aquesta és una activitat en la qual preval l’esport, el treball en equip i està totalment prohibit el consum de begudes alcohòliques o de qualsevol tipus de drogues “; ha comentat Sebastián Gómez, que ha donat detalls com que “la mitjana d’edat d’assistència a aquest tipus de cites està situada a 26 anys i dels 50 esdeveniments que ja ha posat en pràctica l’empresa, s’han mogut al voltant de 25.000 jugadors en 2 anys “.

Pel que fa als preus de les entrades, aquests són de 15 € per als zombies i 20 € per als supervivents i empadronats a Altea. Els preus a la web van pujant a mesura que s’acosta la data de l’esdeveniment i poden arribar fins als 35 € per participant.

Pin It on Pinterest