Select Page

Ahir va tindre lloc la festivitat del 9 d’Octubre, amb un gran èxit de participació, més de 600 participants es van donar cita tant en la carrera com en les activitats commemoratives organitzades per als xiquets.

En la classificació dels 10K va guanyar Jorge Bardisa Gomis, seguit de Víctor Riobo Villanueva i de Juanan Fernández Cantos, que va acabar tercer.

I en els 5K els tres primers classificats han estat: 1r Victor Manuel Perez Sanchez, 2n Vicent Mckoy i 3r Manuel Tirado Jiménez.

El Regidor d’Esports i Joventut ha declarat sentir-se “molt content” perquè “s’ha superat la participació en comparació al any passat. Aquest any, a més, hem canviat l’organització apostant per una nova empresa i el bagatge és molt satisfactori “.

Més de 600 participants van esgotar els dorsals; “s’ha quedat gent sense dorsal i és una cosa a millorar de cara a l’any que ve. Hem de prevenir que ningú es quede fora “, assegurada Pere Barber.

La cursa, sense incidents, es va desenvolupar amb total normalitat i en la qual el regidor ha volgut “felicitar els guanyadors ia tots els participants i convidar-los a la cursa de l’any que ve”. A més va agrair a “la Policia Local, a Protecció Civil, a les Ambulàncies, al Club de Ciclisme que van posar ciclistes acompanyant a la cursa i al Club d’Atletisme d’Altea, que ha ajudat perquè es puguera efectuar la carrera”.

Pin It on Pinterest