Select Page

Seguint amb la política de participació que la regidoria de Turisme aplica en el seu departament, ahir va tenir lloc al CEAM l’última convocatòria amb el sector nàutic, amb la presència del Club Nàutic d’Altea i del Club Nàutic de Campomanes, així com diferents empreses del sector nàutic.

D’entre els punts del dia, cal destacar l’intercanvi d’impressions entre els representants del sector nàutic i l’empresa encarregada d’impulsar el màrqueting digital de les webs www.alteaesmar.com i www.visitaltea.es , per dotar a les mateixes d’un contingut més experiencial que impulsi la imatge d’Altea com a destí nàutic i que començarà a desenvolupar-se en breu.

També es va definir el fullet promocional que s’utilitzarà des del departament de Turisme per a publicitar aquest sector, donant-li importància a la visualització de imatges de les activitats de turisme sostenible que es porten a terme en la nostra badia.

A més la regidora de Medi Ambient, Beatriz Nomdedeu, present també, ha informat de la posada en marxa en breu d’una embarcació de vigilància, la tasca serà, d’inici, informativa, formativa i d’investigació. Així mateix ha informat de l’aprovació del projecte per instal·lar fondejos ecològics que ajudaran a preservar la posidònia oceànica, evitant en aquests punts els ancoratges no permesos al Parc Natural de la Serra Gelada.

 

Pin It on Pinterest