Select Page

L’equip de govern convoca una jornada de participació perquè els alteans decideixin el futur del seu poble demà 4 d’octubre de 17: 30h a 20: 30h. L’acte tindrà lloc a la Casa de la Cultura d’Altea i es parlarà sobre l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat, Dusi, Altea 2023.

Es tractaran temes com ara nous plans formatius, peatonalització de carrers, accessibilitat i wifi al casc antic, fomentar els espais verds, conscienciació mediambiental, actuacions al front litoral, més oci per als joves, millora del turisme i el comerç i tots aquells temes que els participants vulguen tractar.

Des de l’equip de govern es convida a tota la ciutadania a assistir a aquesta nova activitat participativa.

Per a més informació: eu.desarrollolocal@altea.es

Pin It on Pinterest