Select Page

El regidor de Benestar Social, Diego Martínez, ha entregat el premi del concurs de selfies que es va celebrar al llarg de les 24 hores de futbet de les festes de Moros i Cristians. Un acte que s’englobava dins de la campanya “Coneixement i Bona Lletra” que tal com ens ha dit el propi edil “té la finalitat de concienciar a la població, especialment  als mes joves, de la importància de gaudir del temps d’oci amb responsabilitat, i per este mateix motiu es va instalar una barra de còctel sense alcohol”.

Els guanyadors del concurs de selfies van ser els integrants de la filà Templaris que, de mans de l’edil del área, han rebut un equip de só.

Martinez ha destacat l’èxit que va tindre tant el concurs de selfies com la barra sense alcohol, sobre tot entre la joventut que va assistir al poliesportiu a gaudir dels encontres de futbet. Per este mateix motiu el regidor es mostrava més que content i ha destacat que “és sumament important fer arribar el missatge de que sense l’alchol i el seu abús es pot gaudir encara més de la festa”.

Pin It on Pinterest