Select Page

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Altea, en col·laboració amb la Diputació d’Alacant, posen al servei dels joves un curs presencial de gravació i edició de vídeo amb dispositius mòbils.

El Centre Cultural Juvenil (Carrer La Tella nº1) acollirà el curs que tindrà lloc els dies 16,17 i 20 d’octubre a Altea en horari vespertí de 17 a 21 hores. Els requisits per participar al curs són: tenir entre 14 i 35 anys i portar el telèfon mòbil o la tablet personal de cada participant.

Ja es poden realitzar les inscripcions a través del telèfon 965.841.334 i del correu electrònic juventudydeportes@altea.es

El regidor de Joventut, Pere Barber, destaca la utilitat del curs, “#MóvilOn ofereix un enorme potencial amb aparells tan quotidians com la càmera del telèfon mòbil o tablet”. L’edil, a més, aposta per les noves tecnologies que en la societat actual estan a l’ordre del dia en els joves, “hem creat un curs dinàmic amb una gran utilitat laboral per poder potenciar els negocis o la marca personal a Internet i en xarxes socials”.

Per rebre més informació es pot telefonar al: 965.98.89.79 o mitjançant el correu electrònic juventud@diputacionalicante.es

Pin It on Pinterest