Select Page

Hui ha començat el curs escolar amb total normalitat als diferents col·legis alteans, tal i com informava la regidora de l’àrea Educació, Vicenta Pérez.

Els estudiants han tornat a les aules en un curs en el que segueix implantada la jornada contínua; s’han millorat aspectes en aquest apartat, ja que al mateix Consell Escolar Municipal (on es convida a participar a tots els grups polítics amb representació municipal) l’edil va demanar als directors i representants dels centres educatius que comentaren qüestions al respecte, donat que es tracta del primer any amb aquesta modalitat de jornada per a tots.

La regidora d’Educació ha aprofitat per informar de les actuacions que s’han realitzat als diferents col·legis, seguint la dinàmica que ve realitzant-se en que cada any es prioritze també per centres. L’any passat va haver actuacions importants al CEIP Garganes i CEIP L’Olla, i enguany als centres d’Altea la Vella i Les Rotes, encara que, com apuntava la pròpia Vicenta Pérez, ‘’en aquest últim l’any passat ja es va procedir a pintar-lo’’.

A llarg del periode vacacional la regidora d’Educació ha realitzat diferents visites als col·legis per conèixer de primera mà el funcionament de les obres, especialment en la recta final i a portes de l’inici de curs. Unes millores que seguiran succeint-se els propers mesos tal i com Vicenta Pérez ha informat als equips directius dels centres.

L’edil de l’àrea d’Educació ha avançat que són moltes les millores que s’han realitzat, concretament al CEIP d’Altea la Vella, entre altres aspectes,  s’ha canviat l’escalinata de l’entrada que, al temps fa de sostre del menjador, solucionant el problema de goteres que hi havia. Al CEIP el Blanquinal ha tingut lloc l’adaptació de l’aula de 2 anys que es posa en marxa aquest curs i la millora de la seguretat amb baranes, entre altres apartats. Respecte al CEIP Les Rotes, s’ha pintat la cuina i s’ha millorat la seguretat dels accessos i patis, especialment a la zona d’infantil.

Vicenta Pérez ha afirmat que és molt necessari prestar la màxima atenció als nostres centres escolars, oferir la millor qualitat i entorn als nostres xiquets i xiquetes per donar la màxima tranquil·litat a les famílies. Pérez destaca també la importància de deixar patent que ‘’l’educació és el pilar fonamental de la societat i que per això ha de ser prioritari’’.

Finalment, la regidora ha avançat que s’estan realitzant els últims treballs de l’Escoleta Municipal, que enguany serà una realitat. Des de Conselleria ja s’ha informat que estarà oberta al llarg d’aquest curs, encara que al no ser una ensenyança obligatòria no ha de ser necessariament al mes de setembre. Vicenta Pérez es mostrava molt satisfeta per l’apertura de l’Escoleta i afirmava que ‘’és un projecte que ve esperant-se des de fa anys i que després d’haver estat 4 anys tancat a un calaix pel govern popular, ara, i després de molt de treball, veurà la llum donant així un nou servici que redundarà en el bé de la ciutadania’’.

Pin It on Pinterest