Select Page

Segons dades de HOSBEC, Altea ha liderat el rànquing d’ocupació de municipis en les dues quinzenes del mes d’agost, per davant de Calp, Finestrat, L’Alfàs del Pi i la zona Alacant Sud. Les dades aportades pels hotels d’Altea al Departament de Turisme indiquen una ocupació hotelera mitjana durant tot el mes d’agost d’un 96,20%.

Les visites guiades gratuïtes han tornat a tenir una molt bona acceptació entre els turistes. De les tres visites guiades que s’ofereixen en aquesta temporada estival, s’han realitzat 5 visites a Altea la Vella, 4 visites al Nucli Antic i 4 visites pel Camí Reial, amb un total de 312 assistents, perllongant les visites fins al 10 de setembre inclusivament.

Tant l’Oficina de Turisme com el punt d’informació situat a la Plaça de l’Església, han treballat a ple rendiment, atenent un total de 8.014 persones, amb un increment d’un 17% respecte als turistes i visitants atesos en el mateix període de 2016. El 62,59% de les consultes han estat portades a terme per turistes nacionals procedents principalment de la Comunitat Valenciana, Madrid, País Basc, Catalunya, Castella Lleó i Castella-La Manxa, i el 37,41% han estat realitzades per turistes internacionals procedents principalment de França, Regne Unit, Holanda, Alemanya, Bèlgica i Noruega. La informació més sol·licitada és la referent a la informació local, platges, transports, festes, rutes de senderisme i gastronomia.

Pin It on Pinterest