Select Page

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, i el regidor de Benestar Social, Diego Martínez, juntament amb la resta de regidors de l’equip de govern, han rebut als 6 xiquets sahrauís que han estat acollits per famílies alteanes aquest estiu.

Un any més, l’Ajuntament d’Altea ha realitzat la tradicional recepció amb els xiquets i xiquetes saharauís que durant aquest estiu han gaudit d’Altea, sota el projecte “Vacances en Pau”. Enguany any han sigut 6 els xiquets y xiquetes que han estat acollits per diferents famílies alteanes en una iniciativa que ve desenvolupant-se des de ja fa diversos anys i en la qual participen les diferents associacions d’ajuda en el Sàhara. Tots ells han rebut un lot de llibres i altres detalls per part, tant de la Regidoria de Sanitat, com del propi Consistori.

Diego Martínez ha destacat que “fets com a aquestos són més que necessaris perquè ajuden als xiquets y xiquetes a conèixer una realitat llunyana com pot ser el tenir unes atencions mèdiques i sanitàries que al seu país no poden rebre”. Per aquest motiu el regidor de l’àrea de Benestar Social vol animar a les famílies a que es sumen a aquesta iniciativa i es convertisquen en famílies acollidores, tal com destacava, “no només pel que rebran aquestos xiquets sinó pel que van a rebre les pròpies famílies davant un fet altruista tan enriquidor per a les dues parts”, per la qual cosa espera que el proper any siguen moltes més.

 

Pin It on Pinterest