Select Page

En aquests dies s’ultimen els treballs de manteniment, millora i reparació en els col·legis públics d’Altea, perquè els centres escolars d’infantil i primària estiguen a punt per l’inici del curs escolar 2017-2018, que enguany començarà el pròxim 11 de setembre.

Vicenta Pérez, Regidora d’Educació de l’Ajuntament d’Altea, va poder comprovar de primera mà els treballs i millores que s’estan realitzant. Segons Vicenta Pérez, “tots els anys aprofitem les setmanes d’estiu per a efectuar diverses actuacions que veiem necessari realitzar en els col·legis o sota petició dels propis centres. A més d’aqueixes millores també realitzem treballs de jardineria i neteja en cadascun dels cinc col·legis públics d’Altea”.

Segons l’edil d’Educació, s’han revisat tots els elements de seguretat i s’han realitzat labors de pintura en alguns col·legis. En aquest sentit segons Vicenta Pérez, ” enguany s’ha pintat tot el col·legi d’Altea la Vella, igual que l’any passat varem pintar tot el col·legi de l’Olla. Pensem que malgrat l’esforç econòmic que realitzem, és important pintar els col·legis no solament per estètica si no per higiene, i anem complint amb aquest compromís que ens vam proposar des de l’inici de legislatura”.

Entre altres actuacions, s’han reparat les teules de quasi tots els col·legis. Després dels temporals dels mesos de desembre i gener, “sabíem que podien existir alguns desperfectes, que hem pogut comprovar quan s’han repassat totes les teulades dels centres. Hem hagut d’actuar en quasi tots, i s’ha fet ara perquè no existia cap perill per als xiquets, perquè d’una altra manera havíem actuat abans”.

Finalment, Vicenta Pérez va voler destacar l’actuació que s’ha dut a terme en el col·legi d’Altea la Vella, “s’ha fet una intervenció molt important en l’entrada del col·legi, en la zona de les escales, on hi havia goteres i l’aigua es filtrava al menjador, que està en la part inferior. Amb aquesta actuació s’ha solucionat el problema i hem aprofitat per a col·locar sòl antilliscant en l’accés al centre”, va concloure l’edil d’Educació, que va destacar també les xicotetes intervencions realitzades, no tan importants quant a pressupost, però vitals per al bon funcionament dels col·legis.

Pin It on Pinterest