Select Page

El regidor de sanitat, Diego Martínez, es reunia recentment amb les associacions animalistes locals i amb les clíniques veterinàries que participen en el programa d’esterilització de gats que està subvencionat per la Diputació d’Alacant.

Una reunió que es portava a terme, tal com ens ha indicat l’edil de l’àrea, principalment per organitzar i acreditar als voluntaris i alimentadors als qui se’ls dotarà de la documentació pertinent perquè puguen desenvolupar sense cap inconvenient la seua tasca.

Diego Martínez també ens informava que s’ha fet una selecció de les colònies gatones que per diversos motius tenen més necessitat de què s’esterilitze als animals en qüestió, a més ha destacat que amb aquesta selecció i control de les colònies de gats les clíniques veterinàries tindran un major control sobre els mateixos.

El Regidor de Sanitat destacava la importància de fets com aquest, ja que suposen una millora en el benestar tant de la ciutadania com dels gats de carrer que habiten en diferents zones del municipi i que moltes vegades suposa també un problema de salubritat que espera veure resolt amb aquesta mesura.

L’edil Diego Martínez ha volgut agrair a les associacions animalistes, als voluntaris i a les clíniques veterinàries tot el seu treball i dedicació, al mateix temps que agraïa a la Diputació d’Alacant el seu suport.

Pin It on Pinterest