Select Page

Des del cap de setmana passat s’han vingut col·locant, en diferents punts de la localitat, maceteros i elements decoratius per a reforçar la seguretat en la localitat.

Vicent Ripoll, Regidor de Seguretat Ciutadana en l’Ajuntament d’Altea va manifestar que, “des de dissabte passat s’han vingut instal·lant diferents maceteros i elements decoratius, en granit i ferro forjat, simplement per precaució”. Segons l’edil, “els membres de seguretat ciutadana, tant Guàrdia Civil com la Policia Local, han reforçat la seua presència en els carrers de forma preventiva, però sense alarmar a la ciutadania. De la mateixa forma hem actuat nosaltres, des de l’Ajuntament d’Altea, sense crear cap tipus d’alarma, però reforçant la seguretat dels nostres ciutadans”, va destacar Vicent Ripoll.

Pin It on Pinterest