Select Page

L’Ajuntament destina 160.000€ al Pla d’Ocupació Municipal 2022.

 L’Empresa Pública de Desenvolupament Municipal llança un nou procés de selecció de personal per al Pla d’Ocupació 2022, dirigit al reforç dels seus serveis. Així ho donen a conèixer els regidors José Luis León Gascón i Diego Zaragozí, responsables de Benestar Social, departament que farà la selecció del personal i d’Infraestructures, àrea de la qual depèn La Pública.

Seran entre 44 i 46 llocs els que es cobrisquen, depenent de la jornada laboral, sent la majoria de jornada completa, a excepció de les persones que sol·liciten tenir mitja jornada per motius personals. Han explicat els regidors.

Segons la informació aportada pel responsable municipal de Benestar Social, a partir del dilluns 13 de juny es podran consultar les bases del procés a la web municipal, www.altea.es  i cursar a l’OAC la inscripció per participar en el procés de selecció del personal.

León Gascón ha detallat que “el període laboral de l´oferta és de dos mesos i els documents obligatoris que cal aportar per participar en el procés de selecció són una fotocòpia del DNI, la targeta de demanda d´ocupació i un currículum actualitzat”.

Per part seua, Diego Zaragozí, ha apuntat que este any s’ha augmentat la dotació econòmica del Pla d’Ocupació, arribant als 160.000€, perquè les persones puguen treballar a jornada completa i dignificar així la feina. “Este és un primer pas però entenem que ha de continuar sent així, o fins i tot augmentar la partida per poder contractar més gent amb un salari digne”; ha afegit l´edil.

El procediment de selecció inclou una entrevista personal en què es posa en relleu la preparació i possibilitats del sol·licitant per després ser ubicat al departament idoni de La Pública, com pot ser el de jardineria, serveis tècnics o neteja d’edificis, entre d’altres.

Per optar a esta nova oferta d’ocupació municipal són requisits indispensables ser major d’edat i demandant d’ocupació, per la qual cosa León Gascón i Zaragozí han recalcat que els interessats a participar en el procés es donen d’alta al LABORA si encara no ho estan.

El termini d’inscripció per participar en el procés de selecció acabarà el 28 de juny.

Finalment, Diego Zaragozí ha realitzat una reflexió sobre les repercussions positives que tenen els plans d’ocupació temporals a la població, “ja que en la majoria dels casos suposen la reinserció a la vida laboral dels participants, que per diferents motius estaven desactivats i que després de treballar uns mesos es tornen a sentir útils i tornen a arrencar a la seua vida, fins i tot molts han acabat treballant a l’Empresa Pública”.

 

Pin It on Pinterest