Select Page

L’equip de rem femení del CN. Altea va aconseguir el títol nacional en el XIII Campionat d’Espanya de Llaüt Mediterrani

Aquest passat divendres, l’Alcalde d’Altea Jaume Llinares i el Regidor d’Esports Pere Barber, van rebre en el despatx d’Alcaldia a les flamants campiones d’Espanya de Llaüt Mediterrani. Recordar que l’equip veterà femení de rem del Club Nàutic Altea, va aconseguir el títol nacional en aigües de Tarragona el passat mes de maig.

Les esportistes alteanes després de molts anys de treball i sacrifici, van aconseguir el seu primer campionat nacional després de diversos intents i subcampionats. Un títol que es va poder forjar després d’un cap de setmana perfecte, fruit de la consolidació d’un equip que portava diversos anys intentant aconseguir un assoliment tan important.

L’equip veterà femení del CN. Altea va estar acompanyat en la recepció municipal pel president de l’entitat esportiva, José Román Zurutuza, i el responsable de la secció de rem, Vicent Jorro, i van rebre de la mà de l’Alcalde d’Altea una placa commemorativa del títol aconseguit recentment.

Per al primer edil d’Altea, Jaume Llinares, “és necessari i merescut tenir aquest tipus de reconeixement per als equips alteans que aconsegueixen assoliments tan importants”. Llinares també va voler enviar un missatge més de suport al Club Nàutic Altea, que cerca la seua estabilitat després de diversos anys d’incertesa en la concessió de les seues instal·lacions, “el treball que esteu fent durant tots aquests anys en el suport i la promoció dels esports nàutics, és el vostre major actiu per a aconseguir la vostra estabilitat i el que us diferencia dels altres”, va destacar l’Alcalde d’Altea que els va animar a seguir per aqueix camí.

Pin It on Pinterest