Select Page

Divendres passat es celebrava la XVII edició d’Oci Jove a la platja de La Roda, una jornada dedicada als jocs i l’esport que va comptar amb el suport de més de 300 participants en els diferents esports i activitats que es van preparar des de l’àrea de Joventut i Esports.

Es van organitzar activitats per a totes les edats amb atraccions inflables i jocs esportius al jardí i el passeig marítim de la platja de La Roda on es van practicar esports com futbol, ​​handbol, vòlei i tennis platja, en un terreny adaptat per a major comoditat en la pràctica de les activitats. Així mateix, a l’Auditori Sant Pere es va preparar un espai per jugar a bàsquet de tres contra tres, i també es va poder gaudir de les exhibicions de gimnàstica rítmica i d’spinning, que van comptar amb una nombrosa participació.

El regidor de Joventut i Esports, Pere Barber, destacava l’èxit de la jornada i l’esperit d’esportivitat i convivència que es viu en Oci Jove.

Oci Jove compta amb la col·laboració de Caixaltea, la Policia Local, Visit Altea, Diputació d’Alacant, Protecció Civil Altea, Associació DYA Ajuda en Carretera i el Club de Tenis Altea.

Pin It on Pinterest