Select Page

El proper divendres 12 d’agost tindrà lloc al Centre Juvenil la vint-i-dosena edició d’Oci Jove, coincidint amb la celebració del Dia Internacional de la Joventut. Així ho ha revelat l´edil d´àrea, Marta Lloret.

Segons els detalls aportats per la responsable municipal de Joventut, des de les 16.00 a les 21.00 h, tindran lloc al Centre Juvenil diferents activitats per al gaudi dels joves. Es podrà jugar a Escacs, a diferents jocs de taula i participar al Gaming Day. Tot això de forma gratuïta i només cal inscripció per al Gaming Day a http://entradium.com/events/gaming-day-altea

La jornada compta amb la col·laboració de l’Institut Valencià de la Joventut, IVAJ, i és LZD Eventos el responsable del Gaming Day, posant a disposició dels participants jocs com PS5/OCULUS/X-BOXES/PS4/PLAYSEAT VR/Realitat virtual/ tornejos i jocs lliures.

Marta Lloret convida la joventut d’Altea a participar en esta Jornada Oci Jove, que coincidint amb el Dia Internacional de la Joventut, posa a la seua disposició un ampli entorn de joc i lleure en un ambient distès i respectuós.

 

Pin It on Pinterest