Select Page

La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Altea anuncia un any més el sorteig de 4 abonaments de 300 euros per la compra de material escolar a Altea. El concurs està dirigit a escolars d’Educació Infantil, Primària i Secundària. Podran participar totes les persones que hagen adquirit material escolar i/o material esportiu als comerços d’Altea, des del dia 15 de juliol fins a l’1 d’octubre de 2017.

El sorteig dels abonaments tindrà lloc el dia 6 d’octubre en directe a Ràdio Altea. La regidora de l’àrea, Anna Alvado, ha animat a mares i pares a participar en esta campanya que pot suposar una ajuda a moltes famílies del nostre poble en l’inici del curs escolar. ‘’Posem en marxa un any més esta iniciativa, després de l’èxit dels anys anteriors, amb el sorteig de 4 abonaments de 300 euros que beneficiaran a famílies d’Altea amb les compres d’inici del curs escolar’’, assenyalava Alvado. A més, la regidora també destacava la vessant promocional del comerç local que suposa la campanya, ‘’en totes les iniciatives de la Regidoria promovem el comerç local i de proximitat, i esta es una de les campanyes comercials més importants de l’any’’.

L’abonament serà canviable fins el 15 de novembre, és a dir el premi es podrà utilitzar fins eixa data. Les persones que desitgen acollir-se a esta campanya hauran de personar-se amb els justificants de compra a l’Oficina de Comerç de l’Ajuntament d’Altea on se’ls entregarà una participació per cada 30 euros de compra en material escolar (roba, calçat, material escolar i esportiu, lentilles i ulleres graduades).

Pin It on Pinterest