Select Page

La Regidoria d’Agricultura continua amb la regeneració del projecte d’horts urbans.

Actualment, Altea disposa d’un gran nombre d’horts urbans que són atesos per part dels habitants del municipi. L’adequació i accessibilitat, la formació, la sensibilitat en l’ocupació dels recursos naturals i el manteniment de l’entorn d’aquests espais, són una prioritat per a la Regidoria d’Agricultura. És per això que des d’esta Regidoria es continua amb accions que beneficien l’entorn i que enriqueixen el projecte com la millora dels accessos als horts i camins interiors i el condicionament de zones comuns .

Alhora, s’inverteix en formació amb la finalitat de dotar les persones usuàries dels horts urbans d’eines amb les que desenvolupar una agricultura de proximitat amb la qual s’incrementa la biodiversitat dels cultius, al mateix temps que coneixen la importància de l’ús responsable dels recursos naturals.

Beatriu Nomdedeu, regidor de l’àrea, destaca la qualitat humana de les persones que participen en aquest projecte, ”són persones preocupades pel seu entorn, per la seua alimentació i per la millora de la viabilitat ambiental”.

Pin It on Pinterest