Select Page

L’àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Altea ja ha posat a la venda els abonaments i les entrades per a la segona part del cicle musical dels dijous d’estiu.

Les entrades i abonaments es poden adquirir a la Casa de Cultura i a la taquilla des d’una hora abans de cada actuació. El preu de les entrades és de 5 euros per concert i s’ha establert un abonament de 15 euros per a les actuacions de cada mes.

El primer concert del mes d’agost serà el dia 3 amb l’actuació dels músics valencians Iberian Colours (fusió de música clàssica i ritmes moderns); als quals seguirà, el dia 10, el concert d’estrena com a solista d’Imma Mira, que presenta l’espectacle ‘’La Diva que no Fui. L’artista alteana estrena el seu primer single, ‘’Indecisión’’, després de baixar de l’escenari del Teatro Nuevo Alcalá amb el musical ‘’Evita’’.

El dia 17 d’agost tindrà lloc l’actuació de Gas Monkey Band que encapçala el músic alteà Rubén Cebrián, que oferiran una fusió de jazz, pop i altres estils de música moderna. El 24 d’agost tindrem al cantautor valencià Carles Denia que presenta ‘’El Paradís de les Paraules’’, un repertori de música tradicional valenciana amb altres ritmes moderns. El cicle musical finalitzarà el dia 31 d’agost amb el concert tribut a Stevie Wonder i Sting de ‘’Wonder & Sting Golden Songs’’.

Pin It on Pinterest