Select Page

Diumenge, 9 de juliol, a les 20 hores, al Passeig Sant Pere.

Este diumenge, dia 9 de juliol, a les 20 hores al Passeig Sant Pere podrem gaudir del tradicional Concert d’Estiu de la Banda Simfònica de la Societat Filharmònica Alteanense.

El concert, que compta amb el suport de l’Ajuntament d’Altea, és per al regidor de Cultura, Diego Zaragozí ‘’una magnífica oportunitat per gaudir de la música a l’aire lliure, al Passeig Sant Pere, i delectar-se amb l’atractiu programa que de segur oferirà la Banda Simfònica de la SFA’’.

En paraules del Mestre-Director, Jaume F. Ripoll Martins, ‘’el programa que la Filharmònica presenta aquest estiu té un caire eclèctic que vol acollir a tot tipus de públic, on s’escoltaran des dels temes més coneguts de les pel·lícules de Charles Chaplin, passant pels temes de més èxit de Frank Sinatra, Nino Bravo, Carlos Cano o Mecano fins als temes de sempre com Frenesí, Amapola, Tequila o Europa en brillants i modernes orquestracions per a banda contemporània que esperem siguen del grat del nostre públic estiuenc’’.

Per la seua banda, Juan Tomás Laviós, President de la SFA, comentava que “per a la Banda de la SFA és un concert molt il·lusionant, que trasllada la banda a un espai on es podrà gaudir de l’ambient estiuenc del nostre poble a la vora de la mar. A més d’un concert que esperem faça gaudir a tot el públic, des de menuts fins els més majors, volem agrair a la comissió de festes de Sant Pere la seua col·laboració així com a la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Altea pel seu suport a aquesta i totes les activitats que porta a terme la SFA, i per últim convidar a tot el poble d’Altea i visitants a que s’acosten al Passeig el diumenge que de ben segur gaudiran de bona música a un marc idíl·lic’’.

Finalment, el regidor també convidava a alteans i visitants a assistir a esta cita amb la Banda Simfònica de la Societat Filharmònica Alteanense, ‘’que ja s’ha convertit en un clàssic de l’estiu musical alteà’’.

Pin It on Pinterest