Select Page

Este divendres, 7 de juliol, es celebrarà a Altea la XVII Marató de Donació de Sang que organitza el Centre de Transfusions d’Alacant amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Altea a través de la Regidoria de Sanitat.

La XVII Festa de la Solidaritat, que es celebra baix el lema “ser donant no passa de moda, dóna sang, salva 3 vides”, tindrà lloc el divendres 7 de juliol al CEAM d’Altea (carrer Marina Baixa, 6) de 9:30 a 14:00 hores, ininterrompudament, i de 17:00 a les 21:00 hores.

Per donar sang s’han de complir els següents requisits: tenir entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 kg i no acudir en dejú. A més, tots els donants que participen en aquesta marató rebran una motxilla de donant i participaran en el sorteig de 2 dinars o sopars al Chiringuito de Altea i 1 dinar o sopar als restaurants Racó de Toni, Ca Jaume i Kitsume.

Des de la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament d’Altea es demana la col·laboració i solidaritat de la ciutadania per a aquesta donació i que Altea i la província d’Alacant seguisquen comptant amb els bancs de sang que siguen necessaris per a gestionar els recursos de transfusions.

 

Més informació a http://centro-transfusion.san.gva.es

Pin It on Pinterest