Select Page

Dimecres 5 de juliol, a les 19.30 h, en el Centre Social.

Des de l’equip de govern es considera essencial treballar Altea amb una visió global i de futur per recuperar l’espai públic per a les persones. Eixa necessitat s’ha fet evident a l’hora d’abordar la regeneració del front litoral. El Ministeri de Medi Ambient estudia la possibilitat de completar la necessària segona fase de regeneració de la platja que vinculen a una actuació en la zona terrestre per part de l’Ajuntament.

‘’Eixa no és una qüestió que es puga abordar aïlladament. S’ha de pensar quin model de passeig volem, com connectem l’Altea de dalt i de baix, contemplar els diferents escenaris possibles, actuar en altres zones per donar alternatives d’aparcament i proposar projectes que es puguen desenvolupar independentment però que guarden coherència entre ells de manera que s’aconseguisca l’objectiu marcat, solucionant un problema en cada actuació. Es tracta de dibuixar un full de ruta que ens permeta apostar per una primera línia per a les persones, redactar projectes i accedir a finançament supramunicipal, imprescindible per a executar actuacions d’esta magnitud’’, informava Imma Orozco, regidora d’Urbanisme.

Imma Orozco ha explicat l’objectiu d’este document i ha convidat la ciutadania a assistir a esta sessió oberta de participació ciutadana: ‘’És important que tots els alteans i alteanes decidim quina primera línia volem i coneguem els reptes a què ens enfrontem. Este document pretén ser una base per a entendre eixa necessitat de partir d’una visió de conjunt del nostre poble. Per això, vos esperem en esta sessió oberta a tota la ciutadania’’.

Pin It on Pinterest