Select Page

El 19 d’agost tindrà lloc a Altea l’esdeveniment ‘’Born to be jam’’, la quarta edició d’esta jornada dedicada al hip hop que organitza la Asociación Cultural Urbana Benidorm amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altea a través de les Regidories d’Educació i Joventut. Les dos primeres edicions d’aquesta activitat es van celebrar a Benidorm, la tercera va tenir lloc a Altea i enguany repetirà a la nostra localitat després de la bona acollida de l’any passat.

La regidora d’Educació, Vicenta Pérez i el regidor de Joventut, Pere Barber, juntament amb el representant de Asociación Cultural Urbana Benidorm, Jorge Serra, han presentat l’esdeveniment ‘’Born to be jam’’, un campionat de break dance a nivell nacional i internacional amb una important repercussió perquè s’organitza pel centre ‘’4th3Movement‘’ i ‘’Furious Style Crew’’, un grup a nivell internacional amb molta influència als inicis del hip hop.
Com ha explicat Serra, la jornada començarà pel matí amb tallers educatius gratuïts destinats a xiquets i xiquetes i joves interessats en aquest estil musical que tindran lloc al Bar de Confianza (carrer Alfàs del Pi, n. 2) amb les figures més destacades d’este moviment musical i cultural. Els tallers els impartiran Kapi, que pronunciarà una xerrada de la seua experiència personal pel que fa als inicis del hip hop a Barcelona i a Espanya. Padoo dirigirà uns tallers més avançats en estratègia de batalla i campionats i Clav que impartirà un taller de passos bàsics de break dance per a xiquets i persones de mitjana edat.
Per la vesprada es celebrarà el concurs de break dance a l’auditori de Sant Pere. Este concurs serà classificatori per al campionat internacional de Newcastle “Jazz Jam International”, el premi per al guanyador del concurs serà un viatge per a dos persones a NewCastle amb totes les despeses pagades. Tres de les figures més destacades del hip hop seran els jutges del concurs: Clavero de Barcelona ‘’la persona més activa en el ‘Furious style crew’ competint a Europa i EE.UU.’’; Padooki del grup R4M d’Almeria i Kapi, ‘’la personalitat més gran del hip hop en parla hispana’’, segons Serra.

Jorge Serra ha tingut paraules d’agraïment a l’Ajuntament d’Altea ‘’per la seua col·laboració, que ens ha facilitat tenir a aquestes personalitats amb nosaltres. Estem treballant perquè siga un gran esdeveniment i els participants estiguen contents i gaudisquen, amb l’objectiu que esta activitat puga seguir celebrant-se i consolidant-se en el temps’’.

Vicenta Pérez ha valorat esta iniciativa com ‘’molt interessant per a que els xiquets i xiquetes d’Altea puguen arrimar-se a aquest estil de musica i aprendre. És una oportunitat quan es fan coses com aquestes jornades per a que els alteanets i alteanetes puguen participar i gaudir de la música, del ball i d’aprendre’’. I els ha animat a que participen i s’apunten a estos tallers.

Per la seua banda, Pere Barber ha destacat la col·laboració de l’Ajuntament, ‘’ampliant les regidories que participen en el projecte’’. ‘’L’any passat ens va sorprendre per la capacitat de concentració que tenir i per això hem decidit seguir apostant per ell’’. El regidor també animava a tota la gent d’Altea a que s’aprope el 19 d’agost tant als tallers, com al concurs que serà per la vesprada ‘’i segur que descobreixen un nou món cultural ben interessant’’.

Els tallers començaran a les 10:30h al Bar de Confianza i el concurs es celebrarà a l’Auditori de Sant Pere a les 18.30 hores. Per inscriure’s en els tallers cal dirigir-se a la Regidoria d’Educació, a l’Ajuntament d’Altea; a través del correu electrònic 4th3movement@gmail.com o acudir al Bar de Confianza. Per inscriure’s al concurs s’haurà d’anar al mateix auditori el dia del concurs a les 17 hores. Els tallers son gratuïts i el concurs té un cost de 5€ per parella .

 

Pin It on Pinterest