Select Page

El regidor de Cultura, Diego Zaragozí, ha anunciat les 9 actuacions que composen el cicle de concerts ‘’Música a Boqueta Nit’’ que omplirà de música la plaça de l’Aigua durant tots els dijous dels mesos de juliol i agost (a les 21 hores).

La primera part de la programació, al mes de juliol, la composen actuacions de les distintes formacions musicals de la Societat Filharmònica Alteanense (SFA), ‘’amb 4 concerts d’altíssim nivell musical’’, com assenyalava el regidor. Per al mes d’agost s’ha previst un repertori musical de 5 concerts molt variat amb música de cambra, cantants i cantautors i música moderna. A més, entre els concerts d’agost destaca la presència de l’actriu i cantant alteana de musicals Inma Mira, que presentarà el seu nou disc a Altea.

Juan Tomás Laviós ha detallat la programació del cicle, que enguany començarà el 6 de juliol amb l’actuació de la formació Nit de Cordes, ‘’un homenatge a la corda amb un trio que compta amb la participació de la música alteana, Mar Gallardo, amb companyes del Conservatori Superior de València’’. El Quintet de Vent de la SFA actuarà el 13 de juliol, ‘’amb un programa musical dedicat als més menuts’’ i el dia 20 també estarà dedicat als més joves amb el concert de Paradigma Suite & Cor Infantil d’EsMuAltea amb la participació de Sara Salazar de La Voz Kids. Tancarà el cicle del mes de juliol, el dia 27, el SFA Percussió Ensemble, dirigit pel músic alteà Guillem Serrano, ‘’una jove promesa que enguany ha finalitzat els seus estudis superiors’’.

El primer concert del mes d’agost serà el dia 3 amb l’actuació dels músics valencians Iberian Colours (fusió de música clàssica i ritmes moderns); als quals seguirà, el dia 10, el concert d’estrena com a solista d’Imma Mira, que presenta l’espectacle ‘’La Diva que no Fui. L’artista alteana estrena el seu primer single, ‘’Indecisión’’, després de baixar de l’escenari del Teatro Nuevo Alcalá amb el musical ‘’Evita’’.

El dia 17 d’agost tindrà lloc l’actuació de Gas Monkey Band que encapçala el músic alteà Rubén Cebrián, ‘’que oferiran una fusió de jazz, pop i altres estils de música moderna’’. El 24 d’agost tindrem al cantautor valencià Carles Denia que presenta ‘’El Paradís de les Paraules’’, un repertori de música tradicional valenciana amb altres ritmes moderns. El cicle musical finalitzarà el dia 31 d’agost amb el concert tribut a Stevie Wonder i Sting de ‘’Wonder & Sting Golden Songs’’.

El preu de les entrades és de 5 euros per concert i s’ha establert un abonament de 15 euros per a les actuacions de cada mes. Les entrades i abonaments es poden adquirir a la Casa de Cultura i a la taquilla des d’un hora abans de cada actuació.

Diego Zaragozí ha recordat que des de l’any passat l’Ajuntament d’Altea es va unir al projecte ‘’CulturArts’’ de la Generalitat Valenciana ‘’que ha sigut una gran ajuda per a l’Ajuntament d’Altea al respecte del cost dels artistes professionals’’. El regidor també ha volgut agrair la col·laboració i ajuda de la Diputació d’Alacant, ‘’és evident que un cicle d’est tipus és molt més viable amb l’ajuda d’estes institucions’’. Zaragozí també ha dedicat paraules d’agraïment a la SFA i al seu president, Juan Tomás Laviós, director artístic d’esta activitat.

Tots dos han volgut convidar al poble d’Altea i visitants a gaudir d’estos concerts a la plaça de l’Aigua ‘’que cada any són un impuls per a les joves promeses musicals del poble i per conèixer altres agrupacions amb propostes musicals ben interessants’’.

Programació Boqueta Nit:

ProgramacióBoquetaNit

Pin It on Pinterest