Select Page

El passat 12 de juny va tenir lloc el festival de fi de curs de les classes de Llengua, Cultura i Civilització romanesa. Els alumnes van realitzar l’examen final del curs d’una manera divertida, cantant cançons i recitant poemes en romanès, tenint com a públic als pares i als seus amics. Els alumnes van ser premiats per la consecució del curs amb diplomes i regals. Es va fer una especial menció a la tasca que s’està portant a terme des de la Regidoria d’Educació de col·laboració i es va sol·licitar que Vicenta Pérez, regidora de l’àrea, recollira el diploma d’agraïment pel gran suport en la posada en marxa del curs. En paraules de Violeta Gherman, professora que està desenvolupant el curs, el diploma era ”per la seua absoluta col·laboració en la realització d’aquest curs”.

En l’actualitat, el curs es porta a terme en diversos països de la Unió Europea, com Bèlgica, Itàlia i Portugal. A Espanya hi ha uns 7.000 alumnes inscrits en el curs, dels quals, 25 alumnes amb edats entre els 3 i els 10 anys són d’Altea. Aquesta oferta formativa és totalment gratuïta i s’adreça tant a alumnes romanesos com també a nens d’altres nacionalitats.

Pin It on Pinterest