Select Page

La Regidoria d’Educació i la Societat Filharmònica Alteanense (SFA) han anunciat la cloenda de curs conjunta que realitzaran enguany. L’acte de fi de curs tindrà lloc el dilluns, 26 de juny, a partir de les 19 hores, al saló d’assajos de la SFA, situat al carrer Filharmònica.

Com ha explicat la regidora d’Educació, Vicenta Pérez, ‘’a l’acte de cloenda es projectarà el vídeo del concert que va realitzar el cor infantil i els alumnes de combo i de cant, per a la Trobada d’Escoles en Valencià’’.

Vicenta Pérez ha assenyalat que ‘’enguany és el primer any de la jornada contínua que ha contat amb l’ajuda d’EsMuAltea i la Regidoria d’Educació. Està sent una col·laboració intensa i fructífera, d’on també ha sortit aquest concert que es va realitzar i que podrem tornar a veure a la cloenda del curs d’EsMuAltea. Vull agrair de nou l’esforç de la SFA per col·laborar amb estos projectes educatius. I és per això, que hem valorat el realitzar la cloenda conjunta i cooperar també en esta festa de fi de curs’’.

Per la seua banda, Juan Tomás Laviós, ha donat les gràcies a la Regidoria d’Educació ‘’per la confiança i la col·laboració amb la SFA’’. Laviós explicava que s’ha signat un conveni de diversos projectes per portar a terme a les escoles amb les activitats extraescolars.  A més, recordava també la cooperació entre els dos organismes a la Trobada d’Escoles en Valencià que enguany ha visitat Altea amb motiu de la celebració del 400 aniversari de la Carta de Poblament. La Filharmònica va estar col·laborant en el cercavila i desprès per la vesprada amb un concert dels alumnes.

Tant la regidora com el president de la SFA i la directora d’EsMuAltea, Isa Lloret, han convidat als xiquets i xiquetes que han format part de les activitats esmentades a participar d’esta festa de cloenda on hi haurà berenar per a tots després de la projecció.

Pin It on Pinterest