Select Page

Des de l’àrea d’Infraestructures, en col·laboració amb l’Empresa Pública de Desenvolupament Municipal (PDM) i el Consorci MARE (Marina Residus), s’ha organitzat una xarrada informativa sobre la gestió dels residus que tindrà lloc el pròxim dia 26 de juny, a les 19.00 hores, a la Casa de Cultura.

Esta reunió informativa està oberta a tot el públic i comptarà amb la participació del director General de Sostenibilitat Ambiental, Joan Piquer; el vicepresident del consorci MARE, José Vicente Férriz; a més dels regidors de les àrees municipals d’Infraestructures i PDM, Roque Ferrer i Imma Orozco, respectivament.

Es tractaran aspectes d’interès sobre la gestió de residus com què ocorre amb la bossa de fem després de dipositar-la al contenidor o com podem contribuir a una millor gestió dels residus, a més de conèixer com es porta a terme la gestió dels residus al nostre municipi.

Roque Ferrer i Imma Orozco han animat als veïns i veïnes d’Altea a participar d’esta reunió informativa que és una més de les iniciatives que des de l’Ajuntament es posen en marxa per donar a conèixer un aspecte moltes vegades desconegut com és la gestió de residus i la seua importància per al desenvolupament mediambiental del municipi.

 

Pin It on Pinterest